torsdag 6 december 2012

Ja det är väl blandade känslor kanske

Ja här sitter jag och jobbar med de sista krafterna i mitt ansträngda hjärnkontor. Enligt tidigare erfarenheter går det kanske en halvtimme till.

Men ja, det är en stor utmaning jag står inför både vad gäller mängd, ämne (ja, ganska bekant) och nytt verktyg (inte övertygad än). Men uppdraget måste klaras av, andra alternativ finns inte.

Så i själva verket är jag nu rätt nöjd med att vi inte får nya katter före jul. Ett misstag i J:s kommunikationssystem ledde till att "våra" ryskor såldes till någon annan och nu väntar vi på katter från en kull som föds här i dagarna. Så det går till mitten av februari eller så. Passar rätt bra.

Jag vet inte om jag ska vara arg eller nöjd just nu. Det finns komponenter av båda sorter. Stressigt med julklappar som måste hittas på och skickas. Det här hittapåandet alltså. Resten är praktiska bestyr. Och man vill ju. Särskilt föräldrar och barnbarn.

Ser fram emot en familjejul. J har putsat från garaget hämtad sittkärra, pinnsäng och matstol. Det går vidare på den fronten och den ser jag fram emot med glädje.

Men fy vad jag är aningen stressad ändå. Ge mig en bra vecka och det ska bli bättre.
Inga kommentarer: