söndag 23 december 2012

Innan jag lägger mig dan före dan

Ja det har varit en seg dag och jag jobbade en del och vi gjorde en del planering och så hade vi en trevlig vanlig middag och lite sällskapsspel på det. Och nu är vi alla i säng. i princip. Jag riktigt snart också.

I morgon är det julafton och det finns en del att ordna på förmiddagen, men sen må en viss julfrid sänka sig.

Det blir julmiddag och klappar och det. Men sen.

Traditionsenligt så gör vi absolut inget på juldagen. Det är Årets Dag ägnad för att på sin höjd öppna någon flaska skumpa och äta rester ur kylskåpet. Nu har vi förstås en fjortonåmaders vars tidtabell måste respekteras men utöver det...

Och i morgon bitti ska jag koka lite saker och hacka ihop en sallad och så går det liksom därifrån vidare till en tillvaro som lever i sin julbubbla.

Vi ses och hörs och skrivs på andra sidan av gränsen.

Inga kommentarer: