måndag 3 december 2012

I bland undrar jag varför

Jag är urtrött. Klockan är tio i sju på kvällen och klockan åtta ska jag delta i ett Skype-möte som väl pågår framemot klockan tio. SUCK.

Jag har fått en triljon sidor av protokoll att läsa och jag kan helt enkelt inte minnas alla detaljerna och förstå alla sammanhang som har sina historiska betydelser som jag inte känner till alla gånger. Men jag lär mig väl småningom. Åtminstone till en del.

Frågan lyder: ska man bara bege sig in på det där man känner sig heeeelt säker eller ska man ta steget ut i det något okända någon gång? Ja, jag blev tillfrågad och bedyrade min omognad som inte skulle vara något problem, och det var väl brist på kandidater och ....

Skulle jag vara rädd för det okända skulle jag knappast ta emot ett enda översättningsuppdrag. Det är en utmaning varje gång. Inte skulle vi ha flyttat hit till Spanien heller för den delen.

Så vi får väl säga att det här med att försöka förstå och sätta sig in i en vägörenhetsrörelse (inte svårt i sig) och hur den fungerar i spanska sammanhang med sina öhömm spanska traditioner rörande mötesteknik och diskussioner är en öhömm utmaning.

Men vad vore livet utan vissa utmaningar.

Men jag undrar ändå i bland vad jag nu riktigt har gått och såsat mig in i.

Men det är väl inte på liv och död heller.

Och nu har jag skrivit och raderat och skrivit igen och det är ungefär en halvtimme tills att mötet börjar.Inga kommentarer: