torsdag 27 december 2012

Ett försenat inlägg pga tekniska orsaker och en del lättja


24.12.2012 kl 23:16

Chrome och Blogger sviker mig. Det blir blue screen när jag vill blogga för att delge mina tankar efter den här dagen.

Dagen har varit vidunderlig. Dotter med sin dotter var ute i en av de härliga parker vi har i närheten och under tiden kokade jag risgrynsgröt och förberedde den rödbetssallad som hör tíll vår jul.

Vi åt sen risgrynsgröt ute i solens sken och det var ganska magiskt. Sedan lades Sessan på sin middagslur och nästan alla vuxna tog sin.

Efter stök i köket inledde vi vår julaftonsmiddag aningen försenade och det var massa god mat och julklappsutdelning och efter att ha ordnat in matresterna i kylskåpet var det många sorters godis och Carlos III-brandy och ett antal omgångar Skipbo-kortspel och däremellan goda historier. Och god julmusik i bakgrunden.

Nu är det inte alltför sent och jag är på väg i säng och det var en riktigt fin julafton. I morgon är det juldag och av tradition gör vi inget annat än att läsa julkappsböcker och äta julmatsrester och dricka bubbel ute i solen (som torde lysa även i morgon).

Föräldrarna till lilla Sessan torde dock måsta ta ut henne till någon park i något skede. Kanske hänger vi med, kanske inte.

Juldagen och nyårsdagen är de mest måstebefriade dagarna vi vet.

Inga kommentarer: