tisdag 18 december 2012

dundermedicin

Vad annat kan jag säga. I går gick jag helt utmattad och urhostad i säng femtiden på eftermiddagen och så fortsatte natten lång tills att jag gick till medicinskåpet och tog en god portion av dundermedicinen. Som innehåller det ena och det andra och jag var nog ganska darrig men åtminstone hostade jag inte så värst och kunde nästan sova med min febriga kaninpuls som jag sen svettades bort under förmiddagen.

Och tro det eller inte, i dag har jag varit betydligt bättre. Inte bra, men bättre.

Och inför en social middag vi skulle ha i kväll så tog jag en portion till av medicinen, och jag klarade nästan hela kvällen utan störande element i form av olämplig hosta. Och nej, det är ingen drog, det är något man får helt lagligt över apoteksdisk, men vilken skillnad.

Och här framöver. -- Bara jag ens klarar av att vara nästan okej. Please.


1 kommentar:

Prinsessan Heidi sa...

Hurra för dundermedicin som fungerar. Och greja lagom, kära mamma. Det är viktigare att du vilar bort det onda än att det är städat och julpyntat. Vi hinner nog greja sen när vi är framme också :) Vilket är snart, och hurra för det!