onsdag 5 december 2012

Det måste ju gå vidare på ett eller annat sätt

Jag hade i går en kris med mitt deltagande i Lionsstiftelsen som jag nu på riktigt är styrelseledamot av och där det finns många utmaningar samtidigt som jag känner mig omogen. Som vanligt ställde J upp och vi talade om saken i går kväll och i morse kände jag mig bättre. Min älskade vardagspsykolog som har hjälpt mig genom så måga faser här i livet.

Jag har också i dag kokat ner mina kriser rörande ett synnerligen utmanande arbetsuppdrag och förmedlat frågor och det känns som att jag ändå kommer att klara det. Hårt kommer det att bli, men jag tror att jag inte har alltför många kor på isen.

Men på riktigt, jag är ingen duktig stresshanterare. Jag går i lås och så får jag andas djupt och tänka att det här blir nu hanterat lite långsamt men det blir väl hanterat på något sätt i alla fall.


Inga kommentarer: