torsdag 15 november 2012

Tack för att den här dagen var OK och för att den är slut

Här sitter jag och försöker varva ner samtidigt som jag spetsar öronen inför J:s packande inför hans fyraväckning i morgon bitti och affärsresa till Finland.

Jag vet mer än väl att han klarar sitt packande helt på egen hand, det har han alltid gjort, så det är jag inte nervös för. Men han går nu på övervarv och ja, jag vet inte. Men det ordnar väl sig och jag behöver inte vaka så mycket längre.

Han ska bo hos sina föräldrar, och det gläder dem stort. Inga andra, det är bara de två och deras son. Sånt uppskattar man nog alltid, men säkert extra mycket när man är drygt 80.

Här var vädret äntlig sol i dag och betydligt varmare temperaturer. Men hur som helst, det är dags att ta fram varmare utstyr, ylleplagg och sånt, och placera  sommarkläderna lite längre undan i garderoben. Vilket inte tar bort det faktum att vissa varma vinterdagar kan man njuta av solen nästan hur lite klädd man vill.

Som jag skrivit förr, spansk vinter är lika oförutsägbar som finsk sommar -- det kan vara hur som helst.

Hälsningar från en som njuter av tanken att få sova hur länge som helst i morgon bitti. Nästan i alla fall. Älskade säng, här kommer jag.


Inga kommentarer: