söndag 25 november 2012

Som att jag är glad för att det blev söndag

För den följer på en intensiv lördag, som var fin på väldigt många sätt men inte utan ansträngningar, och nu känns det bra att bara jobba lite och ta det lugnt.

Vår finskatalande Lionsklubb firade tio år och det var solenn akt på Casino Cultural och på kvällen middag med underhållning och dans på en riktigt bra restaurang en liten bit utanför stan.

Allt förlöpte väl. Maten var god och för riklig, jag måste lämna den andra huvudrätten och efterrätten, men ingen förblev hungrig i alla fall. Som underhållning fanns det helt fenomenal manskvartettsång, typ barbershop, men vilken extas det blir när allt klingar samman och det uppstår en total och fullständig harmoni som nästan slår ut öronen av en .

Jag hade som bordskavaljer vår veterinär, och jag kunde förstås inte hålla mig för att fråga om våra nya katter på kommande, ryskorna, och han lovade ta ny kontakt med uppfödaren för att se till att vi skulle få dem i tid, för som han konstaterade -- det finns en viss och riktigt rolig fas hos kattungar som man inte vill gå miste om.

Jag har haft lite splittrat tyckande om nya katter, men nu ligger det väl på plussidan.

Inga kommentarer: