tisdag 20 november 2012

sent och svårt

Det är alltför sent och här sitter jag framför datorn. Jag var deltagare i ett alltför långt och sent möte (på spanska, slutade kvart i elva på kvällen, horror) och nu försöker jag skrapa ihop saker för att få dem ur sinnet och få en god nattsömn.

Göra analys av svåra saker, försöka komma med något, försöka förstå, försöka hitta sammanhang, försöka förstå alla nya ord och uttryck vars inflöde aldrig tar slut. Men jag försöker att inte ge upp, jag har fått ett förtroendeuppdrag, och för att citera Robert Frost:

"The woods are lovely, dark and deep, but I have promises to keep, and miles to go before I sleep, and miles to go before I sleep."

Men nu går jag i säng i alla fall.

Tillägg: Jag har fixat texten lite. Citatet från Robert Frost hade fått helt konstig form vid kopiering från en annan plats. Ja och jag var faktiskt ganska trött.

Inga kommentarer: