onsdag 14 november 2012

Onsdag 14 november 2012

Jag har bakom mig världens segaste söndag, måndag och tisdag. Den här onsdagen har nu inte direkt flugit med fart den heller.

Det är inte bara jag, det är det här oändliga regnvädret. Ovanligt långvarigt för att vara våra områden.

I går gick jag i säng klockan sju på kvällen, av ren och skär leda, för trött att ens orka läsa en bok. Bara krypa under täcket och stänga tillvaron ute så länge det går. J är upptagen upp till vansinnighetens gräns med allt han sysslar med och jag försöker inte ens göra anspråk på några större andelar av hans sällskap. Bara han nu klarar sig genom det aktuella läget med livet i behåll.

Jag har i bland funderat på att skicka honom till psykologen vi har till granne, om det skulle hjälpa honom att lära sig delegera och säga nej någon gång. Det kunde vara en god investering.

Ja, och i dag är det generalstrejk i Spanien. Syns inte på vår gata med sina affärsinnehavare, men jag antar att större industrier, transportväsentet och dylikt har påverkats.

Inga kommentarer: