måndag 5 november 2012

Och vem har sagt att

J har åkt på någon spansk BBQ efter att vi till min stora lättnad hade en inställd middag på lokal i kväll. Jag hade sååå inte sett fram emot det.

Jag har en ganska lyxig tillvaro i den meningen att jag de flesta dagar inte är bunden av tider. Om det är mycket jobb så är det mycket jobb och då finns det nästan inget annat. Från morgon till kväll. Ja då gäller det att träla.

Finns det inte mycket jobb så kan jag vara precis så lat som jag vill. Trots att det nog alltid skulle finnas att göra, men vad som räknas främst när det gäller att göra plikter är att möta en deadline men om den inte finns, ja då gör jag vad mig faller in.

Jag har i bland dåligt samvete för detta. Tycker att jag inte liksom uppfyller min plikt. Jag kan å andra sidan faktiskt låta bli att dammsuga eller dammtorka på obestämd tid om jag inte känner för det. Tvätta kläder är ett måste för vi har inget obegränsat förråd av vad man behöver ha på sig.

Den svåra balansen. Tankemässigt tror jag.
Inga kommentarer: