fredag 30 november 2012

Jag försöker komma underfund med vad jag vill ha sagt i dag.

Jag är fortfarande misstänksamt inställd till den nya programvara jag ska använda och prjektet över huvud taget och jag har börjat ställa pertinenta frågor.

Det var kyligt ute i morse efter en kall natt (drygt fem grader!!) men solen har skinit och blåsten har avtagit och det kom upp närmare femton till tjugo i dag och jag har absolut ingen längtan till något snökaos i Norden.

Jag är lite förkyld så näsan rinner mera än vanligt (alltså det gör den irritererande mycket också helt normalt) och det är trögt på hjärnkontoret.

Jag ska jobba hela helgen för att få saker undan och nästa och nästa och på så sätt hoppas jag fira julen tillsammans med dotterns familj som kommer hit utan att jag sitter precis hela tiden klistrad vid arbete. Men lite nog, misstänker jag.

Det går inte en dag utan att man himlar med ögonen för politikernas agerande.

Jag undrar när jag ska få det till att dammsuga ordentligt. Julstäda och sånt. Fixa julklappar.

Taklampan i sovrummet badrum måste bytas ut. Det blev inte gjort i dag heller. Så tills vidare används lampan invid spegeln.

Jag har fortfarande inte ordnat undan sommarkläderna och tagit fram vinterkläderna.

Dock så har jag ordnat dotterdotterns foto i en ram som J nu har som utsikt när han sitter vid sin dator vid vårt matbord som för närvarande är helt oandvändbart pga. av invasion av hans arbets- och fritidsärenden och nångång här snart måste det redas upp för bordduken behöver tvättas och snart, ja snart har vi besök.

Inga kommentarer: