torsdag 29 november 2012

Jag är nog ännu ganska arg, och så lite annat

Men vad kan man annat än anpassa sig. Som med så många saker här i livet.

Det är ju viktigt att vara flexibel och inte vara främmande för att lära sig nytt och uppdatera sina arbetsmetoder, jojagvet.

Men det är så här att jag har ganska mycket näsa för saker och jag låter mig inte övertygas sådär bara.

Nu får jag lämna det här ämnet för någon tid och återkomma när jag har översatt kanske 150 sidor till.

*Övergång till annat ämne*

Dagen har varit solig men väldigt kyligt blåsig. Liksom föregående natt när blåstens ljud höll oss delvis vakna.  Vi bor på översta våningen och det var något som bråkade på taket i blåsten. När jag steg upp i morse och gick ut på balkongen för att andas morgonluft var det fullständigt stjärnklart och gryningen var fantastisk. Lite efter klockan sju. Om än det blåste kyligt fortfarande.

Nu ska jag ta kvällsmål och se lite på teve. J är i bowlinghallen. Som alltid torsdagkvällar och vissa tider däremellan.Inga kommentarer: