måndag 26 november 2012

En sån måndag

Festande tär på krafterna i den här åldern, så söndagen i går var inte riktigt optimal. Fixade ändå lite jobbande. Gick i säng klockan sju på kvällen, steg upp halvåtta i morse.

I dag slutförande av ett lite knepigt uppdrag. Gick bättre än jag hade befarat, om än det tog precis hela dagen fram till en sen middag, ett par avsnitt Black Adder och slutförandet av en bok jag har läst på sistone.

I morse fick vi foton på våra ryskor via veterinären från uppfödaren. Som sannolikt finns i Madrid eller Barcelona eller något. Hur de här kattungarna ska transporteras hit har jag ingen aning om, men det finns väl rutiner för det. Jag litar till fullo på vår veterinär sedan drygt femton år som servade våra hädangångna siameser Albert och Gilbert ända fram till den sista sprutan. Nu blir det ett nytt varv.

På fotona ser de exakt likadana ut, vi får väl hitta på något att skilja dem åt. Så funderar vi om de ska ha spanska eller ryska namn. Det gäller att bestämma sig snart.

Och skaffa sandlåda och klösträd och sånt. Det finns redan en planerad plats i ett garderobshörn i mitt arbetsrum/vårt bibliotek/osv. användningar som ett litet rum kan ha, men de ska få ha en tillflyktplats där de får vara i fred när de vill. Vad vi vill ordna för är ett par harmoniska katter med sitt liv i balans. Med deras eget och med vårt.

Och så fick vi i dag besked om ett dödsfall och en del andra händelser. Och där vid sidan så går vars och ens liv vidare så länge det varar. Vi räknar med att överleva våra nya katter. Fast man vet ju aldrig.

Jaja.Inga kommentarer: