torsdag 18 oktober 2012

Vad var det månne?

I morse hade jag Pilateslektion klockan 9:15. Genast när jag steg in genom dörren och såg vår instruktör och receptionisten menade mina känselspröt att här råder tung stämning. De hälsade dock glatt och frågade hur jag mår, allt det där vanliga.

Under lektionens gång gick Sabri gång på gång efter nya näsdukar, torkade tårar och hennes kännspaka energiska röst hade vissa enstaka dipp. Hon praktiskt taget grät sig genom timmen, och det blev ju inte alls bättre att hon hade valt en spellista med emotionellt laddad spansk musik, medvetet eller omedvetet.

Men envetet och utan att ge efter det minsta för sin professionalism drev hon genom sin timme.

Voj, lilla vännen, som jag önskade att jag hade kunnat trösta, men jag vet ju att vissa saker bara behöver gråtas ut och det råder en ganska öppen atmosfär inom vår grupp.

Och från det ena till det andra, algsalladen jag skaffade igår smakade underbart, och hade en viss lagom stark hetta. Kommer att återkomma på köplistan.

Och som avslutning, nu ska jag städa ur skåpet där vi håller slaskhinken. Äntligen.

Inga kommentarer: