torsdag 4 oktober 2012

Spirande livsandar

När man börjar känna sig klar att ta till sig näring igen och vaknar en morgon full av något annat än svaghet och äckel inför allt vad äta heter.

Denna torsdagen har flutit på, om än inte i helt perfekta tecken för det blåste lite för mycket på stranden men det blev 2,5 timmar i alla fall. Ett ordentligt dopp.

Så hade vi en riktigt fin lunch hemma, sedan kaffe och så intog vi stan, min mamma och jag. Kollade skyltfönster.

Vi provade ut en blus åt henne. Gick in och ut i någon butik. Satt en stund i kyrkoskvären och iakttog spanska barn leka sin eftermiddagslek före middagen. Gick hem via en inredningsbutik jag gillar och med vars ägare vi har ett nära och förtroligt förhållande och vi tittade på utbudet och jag valde ut en väggklocka som min mamma ville ge som present. Gulligt. Den har ceriseröd bakgrund och glaskristaller som tidsavdelare och den passar som bara den som ett blickfång på vår tevevägg i vardagsrummet. Just so perfect.

Så tittade vi på ett avsnitt av Downton Abbey och så satt vi och snarvlade en god stund och så tog hon en liten smörgås med mjölk och till rummet lite rödvin, kex och vatten och så kramades vi innerligt över den här dagen.


1 kommentar:

Kräma sa...

Ååå... nu feck ja lite snörp i hjärta mitt