onsdag 31 oktober 2012

Så är det onsdag den sista oktober

Det händer inte så mycket just nu och det är jag nöjd med. En bra vardag är så gott som något.

Klart att det ändå pågår kommunikation med sonen och dottern. Sonens familj kan inte komma hit till denna jul men vi siktar på nästa. I mars ska vi åka dit för att fira nyaste barnbarnets födelsedag. Kanske passa på att hälsa på vänner i Wales på samma gång.

Kolla flygbiljetter, se hur vi bäst får ihop det. Planer ska man ha.

Min bror kommer på besök i november och det blir att umgås lite. Mest ska han golfa förstås.

Det blir allt klarare för mig på något vis att jag inte har något värre intresse av att resa till hitochdit till andra halvan av jordklotet. Vad jag förtröstar mig i är att få besök, åka till familj, uppleva hur de har det och skillnaden mellan deras omgivning och vår. Så bekant men ändå så annorlunda.

Så vill jag leva och så vill jag dö.

Ohh, låter pretentiöst och kanske för högtidligt, men något åt det hållet i alla fall.

Inga kommentarer: