tisdag 2 oktober 2012

ostadig men ganska bra vecka

Torsdag var det ostadigt och lite regn och på fredagen var det mycketmycket regn, särskilt en timme på eftermiddagen då det vräkte ner så att man inte såg fram till andra sidan av gatan ens. Vi gick inte ut på hela dagen.

Lördagen klarnade det upp men jag låg utslagen i magsjuka och J måste ta hand om mamma med kinahämtmat och en promenad i parken mot kvällen. Och sen måste han stressa på med sina alltför många saker alltför sent på kvällen och följande morgon skulle han alltför tidigt åka iväg till Valencia för att bowla.

Söndag var ganska darrig och svag för min del och det blev att nöja sig med resterna av kinamaten om än arrangemanget var allt annat än vad jag hade tänkt men nöden har ingen lag, något måste man fixa fram även om man inte själv kan äta. Ingen promenad, det klarade jag ännu inte av, men vi såg på Sound of Music.

Min mamma klagade inte alls även om maten var trist, om än hon helt sakligt konstaterade att det var väldigt salt och att köttet var för segt. Riktigt typiskt för just från denna kinarestaurangen brukar vi få så fin mat och jag riktigt hade tänkt att det här kommer mamma att tycka om...

Själva dagen var nu inte någon höjdare annars heller men jag bara orkade inte, hur jag än ville. Väldigt frustrerande.

Måndag äntlig stranddag liksom i dag. Bättre. Enormt bättre.

Nu bara håller vi tummarna för fram till lördag. Hon är så fint sällskap och jag vill ju göra det fint för henne.


1 kommentar:

Prinsessan Heidi sa...

Oj men vad typiskt, magsjuka under "finbesök"... usch. Kram, roligt att läsa att det blev bättre. Hoppas de sista dagarna också blir fina!