onsdag 10 oktober 2012

Det är som det är

I dag har jag varit nästan riktigt lat. Vi gick i morse J och jag för att se på en lokal som vi kanske ska hyra, men jag är inte säker alls.

När jag nu en gång var på stan så gick jag lite runt och i en butik så provade jag mig en vit topp och en hallonröd tröja med fina fickor och de var nedsatta till ett bra pris så det blev ett bra köp. Det är till en viss glädje att kunna hänga upp något nytt i garderoben.

J är på något möte och borde komma hem snart men man vet aldrig. Det bekommer mig inte så mycket för det är som det är.

Om det här med katternas namn så blev jag lite förtjust i Carmen. Och så kanske Ofelia på det. Det kan kanske vara bra med ett tvåstavigt och ett trestavigt namn. Kanske de lär sig skilja åt. När vi nu kommer så långt att vi kanske får dem.

1 kommentar:

Prinsessan Heidi sa...

Vet du, jag tänkte faktiskt också på operor och teater och så vidare igår, men var så kvälltrött att det enda jag kom på var Aida... Snacka om hjärnsläpp att inte komma att tänka på Carmen som faktiskt är ett fint namn!