måndag 15 oktober 2012

Dagens tankar

Den här vegetariska lasagnen eller föralldel vilken lasagne som helt.

Det viktiga är ju lök, vitlök, krossad tomat och så kan man lägga till inggredienser enligt smak i såsen.

OCH, viktigt för mig som något laktosintolerans, det behöver inte finnas vitsås med mjölk och vetemjöl, det går riktigt bra med t.ex. creme fraiche. Hurra vilken upptäckt. Och så massor av riven ost förstås.

Jaja, det var det. Vi åt faktiskt av den i dag också. Fortfarande gott.

J packar och har sig för i morgon tidigt åker han till Norge på marknadsföringsresa och det har vi ju satsat en hel del på. Jag kommer att vara ensam en vecka och då kan jag ju fundera på var jag ska göra, äta, se på precis vad jag vill på teven de gånger jag nu överhuvudtaget öppnar den.

På lördag åker jag till Lorca i sällskap av ett par och vänner och Lionsvänner. Det ska bli högtidlig invigning av ett återbygge för centrum för rehabilitering av barn med handikapp. Den tidigare byggnaden föll helt ihop vid jordbävningen i maj 2011. Det är otroligt nog det första konkreta uppbyggningsbygget, särskilt när man tänker på hur mycken tid som gått sen händelsen, regeringens hittintills oinfriade löften osv.

Ja det är dagens tankar.


Inga kommentarer: