lördag 20 oktober 2012

älska sociala medier på sitt eget lilla vis

Jag kör inte twitter. Detta sekundsnabba interagerandet och viktigheter eller intigheter faller mig inte på läppen.

Vad jag däremot älskar är Facebook, där jag inom vissa skäliga ramar har fått och håller kontakt med personer från skolan, från studietiden. Inte varje dag, långt ifrån, men då och då. Personer man aldrig annars skulle ha en minsta lilla aning om vad de gör, ens någonsin. Det är, på riktigt, mycket givande. Utbyta kommentarer. Få en liten insikt i vad de gör. För ingen människa är en ö, vi behöver interaktion och sällskap, må det så vara fysiskt eller digitalt.

Likaså älskar jag Google+, där vi inom närmsta familjen har en krets där vi delar foton och videon.

Just nu har dottern varit i Rom på en vecka med en massa foton och J är i Norge med foton från fisketurer och landskap och en massa annat och här sitter jag vid min dator och får ta del av allt detta.

Är det inte bara att älska och ta emot?


1 kommentar:

Kräma sa...

Jooooooooooooooooo!