tisdag 16 oktober 2012

Alltför sen tisdagkväll

Det är alltför sent och jag har tittat på en massa onödiga teveprogram och spelat några omgångar Solitaire på min bärbara, eftersom jag hade stängt min stationära.

Får inte fatt på känslan av att vara tillräckligt trött trots alltför tidig uppstigning i morse för att köra J och norska partnern till flygplatsen.

Lördagens högtidliga evenemang i Lorca för att officiellt inviga eller egentligen mura en symbolisk grundsten för centrumet för handikappade barn har skjutits upp med ett antal veckor eftersom borgmästaren ligger på sjukhus och inte kan delta. Jaha. Just som jag hade fixat anmälningar och lunchbeställningar och googlat fram hur jag och mitt sällskap hittar dit. Det är förstås en och annan till som får stryka saker i kalendern och ingen skada är ju skedd. Synd bara när det har laddats upp med personer från runt hela Spanien.

Nej nu börjar jag nog äntligen tröttna till. Tack för idag, slut för idag.

Inga kommentarer: