lördag 8 september 2012

Oändligt svåra frågor, för svaret ligger i betraktarens öga

Jag har bytt lakan i vår säng och nu är jag alldeles svettig. Luftfuktigheten måste vara hög.

Jag har också dammtorkat och ordnat en del och en stor del av morgondagen går ut på att äntligen styra upp en del saker.

För i morgon kväll får vi ett kort besök innan vi åker till en restaurang för middag och varför måste det vara ett kort besök som detta som initierar det här ordningställandet. Man skulle väl ordna saker för sitt eget välbefinannde eller?

Å andra sidan måste jag konstatera att jag har tagit emot folk i vårt för tillfället helt kaosartade hushåll utan att skämmas det minsta. Helt arrogant inställning.

Jaja, balansen ligger väl någonstans däremellan.

Jag kan leva med oordning men onekligen känner jag mig bättre med estetik och ordning. Aningen influerad av mödernet och inredningsmode och det klassiska och minnen från våra resor och så vill man göra sin egen balans av det hela.

Ja det går ju att leva sitt liv i ett kaos som bara medger de mest fundamentala funktionerna men ett följande steg på trappan av överlevnad är att njuta av något.

Inga kommentarer: