måndag 24 september 2012

Dag två

Min tideräkning en bit framöver går från den 22 september till den 6 oktober.

Allt går väl och jag har litet dämpat den första dagens helt hispiga känsla men  jag vill ju ställa upp och då blir man helt beroende av varje litet ljud och varje liten antydan till önskemål.

Jag vill ju att hon ska ha det bra och känna sig välkommen och i en gemenskap. Hon är dock ändå klok och närvarande och förstår mer än väl att jag måste sitta vid datorn en stund. Det viktiga är att visa sig med jämna mellanrum, fundera om antalet maskor i sockorna som hon stickar.

Och efter morgonkaffet, måltiderna och alla sådana bordsgemenskaper så sitter vi en lång stund och talar om dittan och dattan och särskilt gamla tider. Mycket givande.

Vi har nyss varit ute på stan, som vi också var i går, fast då i går var det nog lite hett. Vi har valt och köpt vykort och gått till posten för att köpa frimärken och valt vilket vykort som ska gå till vem. Gått hem med stopp vid skyltfönster.

Det är dock inte utan att jag blandade åt mig en rätt stark GT när vi kom hem från stan.

1 kommentar:

Kräma sa...

Holi va du e roli.