fredag 24 augusti 2012

Glammigt värre

I går kväll hade J för sig att han NOG ska se på fotbollen som börjar halvelva. Detta trots sen kväll föregående kväll ute på stan, det var visst fotboll det också.

Efter somna i soffan fick jag honom i säng klockan tio och den envisa rackaren hade ställt väckarklockan på halvelva och listig som jag är så lyckades jag obemärkt avaktivera den för vilket det till skrivande stund inte har inkommit några klagomål.

Och så blev det ett förfärligt snarkande och jag hade förfärlig hosta så jag förflyttade mig till gästsängen där jag förvisso inte hörde snarkningarna med nog stördes av min hosta och snoriga näsa och ja det var en sån natt.

Och på det följer en sån dag. Man är inte riktigt på skarpaste hugget, så att säga.

Men denna dagen har haft sin gång och det kunde ha varit värre.

Det lär ska vara hett ute.

1 kommentar:

Kräma sa...

Ja likar din humor so mycke!