onsdag 29 augusti 2012

För hett fortfarande

Om morgnarna går jag ut på terrassen en sväng och kommer in igen. Det känns helt enkelt för varmt. Och jag vill vara bekväm. Lat och bekväm av mig, det är jag.

Må så vara att det har varit rätt sen morgon. På sistone har jag unnat mig att lega i sängen tills att jag känt för att stiga upp. Lyxigt, jag vet, men jag motiverar det med kurering. Det har nog blivit närmare nio de flesta morgnarna. Till om med tio någon dag. En natt sov jag tolv timmar från åtta till drygt åtta.

Jag behöver dock tidigareställa klockan snart så att vi får återuppta våra morgonpromenader. För jag är snart nästan i skick.

Och i dag har jag faktiskt tagit itu med att ordna upp i röran. Det är ett pussel utan slut att försöka stuva in saker på de mest rationella platserna. T.ex. att det som används mest sällan inte behöver finnas längst framme. Men där blev det placerat någon gång i brådskan och så blev det.

Suckelisuck. Orka.

Inga kommentarer: