tisdag 17 juli 2012

Så blir det ett sånt veckoslut

Så nu är allt klart och bokat  med veckoslutets planer. Det blir att till början åka tåg från Alicante till Madrid på fredag, J har sina möten och jag sitter väl och jobbar på hotellrummet under tiden. Hotellet är inte centralt beläget direkt, och det passar mig att jobba på min nyss installerade bärbara. Ta sig med färdmedel till stan och pinas i hettan är ingen lockelse.

Har att se fram emot en god middag fredag kväll med mötessällskapet. Vi har varit där förr och hotellet har en av de bästa restaurangerna i norra Madrid. Det noterade vi också vid vårt senaste besök där.

Lördag efter avslutat möte tar vi AVE till Malaga. Det ser jag faktiskt lite fram emot. Sitta och koppla av på tåget och bli serverad lunch i 300 km i timmen.

Väl framkomna till tågstationen i Malaga väntar ett antal moment. Vi måste få ut en beställd hyrbil, vi ska köra till Marbella, vi ska hitta vårt hotell, byta om för kvällens tillställningar. (Och jag borde hitta och skaffa en ny somrig långklänning innan vi åker...) Tidsmaginalen är knapp. Och mellan varven förväntas jag delta i ett stiftelsemöte.

Så har vi en osäkerhetsfaktor, det är vårt hotell i Marbella som J bokade på grundval av närmaste läget till tillställningen och efter att ha kollat så tycks det vara ett riktigt partyhotell, och det går inte att avboka mera. Ja, antingen får vi nattsömn eller så får vi inte.

Hursomhelst, söndag morgon tar vi bilen och åker hem till Torrevieja.

Det kan nog bli någon av dessa diverse små upplevelser detta.

Inga kommentarer: