måndag 9 juli 2012

Mitt andra varv med en ny generation

Ja första varvet med en ny generation var ju mina egna barn.

Jag har lyckligt nog via nätet och elektroniska medier fått ta del av ett antal nyliga foton av barnbarnen.

Dem bläddrar jag i alltsom oftast mellan varven som en åldring i sin fåtölj på vårdhemmet som med darrande händer tar fram ett av sina fotokuvert och tittar igenom igen, igen och igen.

2 kommentarer:

heffamamman sa...

Skulle vi inte ha förärats vår lilla Heffaklump, så skulle jag nog redan börja längta efter barnbarn tror jag. Fast jag nu inte är så alldeles lastgammal ännu. :) För barnbarn måste ju nog vara nåt alldeles fantastiskt. Speciellt när man inte själv behöver ansvara för alla blöjbyten och vaknätter. Men om barnbarnen bor långt borta så kan förstås längtan bli stor. Och då är det ju en tröst att dessa elektroniska fotoalbum snabbt kan tas emot och beundras. Så luta dig tillbaka du och njut! Och fortsätt längta tills ni får träffas nästa gång.

Senast igår tackade jag maken för att han (efter minst ett års tjatande) lyckades övertala mig till en fyra. För oh vad tråkigt vårt liv skulle vara utan hans soliga sällskap. Sen har vi å andra sidan hemmaboende barn i all evighet, men det får vi ta med ro.

Ha det så fint borta i värmen! Här lyser kvällssolen otroligt fint mot björkarna bakom vårt hus just nu.

Anka men också Farmor Anka och därefter mormor Anka sa...

Om omständigheterna hade varit annorlunda och så här i akterspegeln sett, så skulle det nu vara roligt att ha fyra barn. Vi skulle dock inte ha klarat det. God fortsättning för er härliga familj som ni sköter så bra!