fredag 27 juli 2012

Lagom är bäst, eller

Det är en devis som jag inte alltid klarar av.

Nu har jag i alla fall kommit hem från en middag ute och övriga sällskapet fortsatte med att gå till Eras de la Sal, utomhusscenen vid havet där det är internationell körtävling på gång. Börjar klockan 23, avslutas kring ett och så kan det lätt bli att sitta med sällskap och därefter komma alltför sent i säng. Stämningen är magisk och så vidare.

Inte för mig nu. Sova är det bästa jag vet.

Välja. Få en känsla av been there done that och så väljer jag  bekvämligheten i stället.

Nedräkning. Två middagar ute tills vi åker i väg.

Jag kan dock älska känslan av att sitta med en dricka och en tidning vid en bardisk och lyssna på vad som pågår i närheten medan jag väntar på ett sällskap som snart ska infinna sig.

Inga kommentarer: