fredag 13 juli 2012

kanske lite gala i Marbella

Vi är som tidigare konstaterat medlemmar i den världsomfattande välgörenhetssammanslutningen  Lions. Det är något som är win-win för oss och många andra, för utöver insatserna för att samla in medel som delas ut till  välbehövande finns det också utrymme för socialt umgänge mellan likasinnade och välmenande personer. Det blir ett nätverk, och nej, det är ingen sekt! Ingen politik, ingen religion. Bara välgörenhet. Som vi betalar för att få delta i.

Det har för vår del betytt ett antal resor (helt på egen bekostnad!) till olika slags tillställningar i Spanien, nya vänskaper och upplevelser.

Nu ligger det på lut en grej i Marbella, det är högtidlig öppningsceremoni för en ny klubb (bra i Marbella för där finns det pengar och nya klubbar behövs) och därpåföljande galamiddag. Den nationella stiftelsen deltar och eftersom jag numera är del av den (jag, en utlänning, en kvinna bland alla dessa män) så borde jag gärna delta. Med glädje och spänning, har aldrig varit i Marbella förr, och det finns säkert personer som det är bra att träffa.

Det blir en lite knölig resa, för J har i egenskap av zonchef kabinettsmöte i Madrid den 20 och 21. Tillställningen är den 21. Jag hade tänkt att inte åka med till Madrid den här gången, men nu verkar det bli så i alla fall och så får vi försöka hitta ett AVE-tåg (höghastighetsförbindelse) mellan Madrid och Malaga på lördagen för att kanske nätt och jämnt sladda in på tillställningen. Måste dock hinna byta om till galaklädsel för det.

Så måste vi övernatta i Marbella och sedan åka hem på ett eller annat sätt. Väntar på bekräftelse om hotell och sen kan vi betala in vår kuvertavgift och fixa resebiljetterna.

Inga kommentarer: