måndag 23 juli 2012

Ett vattenhål på vägen

När vi åkte längs den här vägen som kändes utan slut och när J kände att nu måste det finnas en paus avvek vi på ett ställe som J hade hört talas om.

Det heter något och detta kanske kan jag leverera senare. Det såg ut som något gudsförgätet med en infart längs en sandig väg och en futtig fasad och en gård där det stod ett antal bilar. Vi ställde vår bil i skuggan framför något som såg ut som ett garage och kollade med uppdykande personal att det är OK.

Väl inne beställde vi två cafe cortado (det är som cafe solo med en liten skvätt av mjölk) och jag fick en god portion Magno brandy (hon hällde på tills att jag sade att det räcker).

Men alltså. Hur ska jag beskriva. Ett vattenhål som alltid har funnits, jag antar att nära lokala är stamgäster. Carne a la brasa, kött över eld och efter det en urgammal ugn för efterstekning.  Turistkrimskrams. Gammalt och modernt i en salig och absolut förfärlig blandning. Stilfaktor noll. Charmfaktor enligt val. Jag tror att jag vill återkomma om det beger sig.

Inga kommentarer: