lördag 28 juli 2012

Det sedvanliga sista veckan i juli-gnället

Av alla veckor på året så är den här sista veckan i juli på något sätt värst.

På ett sätt just den här gången  bra också, för jag sitter med mina anteckningar och gör reseförberedelser och plockar ihop saker och längtar.

Men annars. Dagarna och jobbet går enligt bekanta rutiner. Men så kommer eftermiddagen-kvällen och de evighetslånga och trötta och jag vet inte vad jag ska orka göra-timmarna fram till att det är dags att infinna sig någonstans cirka halvnio. Träffa folk (ja ursäkta alla, ni är trevliga, men det är något med den här tvungna rutinen jag inte gillar), välja något att äta på en meny. De flesta vi går ut med förväntar sig på något sätt att vi ska rekommendera och välja och mina axlar är oftast alltför spända. Koppla av, inte.

Och ändå går jag inte på de sena konserterna. J gör det och stiger ändå upp före mig och jag är varje gång orolig för hans orkande. Han sover förvisso en stund på dan och har bra stresstålighet men jag har inte.

Ja det var det gnället. Tack för ordet.

Inga kommentarer: