torsdag 14 juni 2012

Torsdag kväll

Jag sitter här och skruvar mig av och an och skriver och raderar mellan olika ämnen.

Ska jag dela något av min tillvaro eller skriva om något allmänt?

Min tillvaro just nu: Aningen  händelselös på mitt egna plan men i spänd väntan på vad det allmänna läget för med sig.

Öhhh, det är läget.

2 kommentarer:

heffamamman sa...

Livet är fullt av grubblerier. Ibland känns det bättre om man får skriva av sig. Och ibland känns det för stunden bäst att stoppa ner grubblandet i en säck och slänga in den i garderoben. Fast det senare brukar inte vara nån vidare bra lösning, för saker och ting brukar krypa tillbaka ut i ljuset igen.

Hoppas att den spända väntan slutar med goda nyheter! I vilken sort de nu än må vara. Med önskan om en skön helg direkt från den finländska sommargrönskan - där ljuset härskar just nu.

Anka men också Farmor Anka och därefter mormor Anka sa...

Tack för en fin kommentar. Njut av sommargrönskan och ljuset och den nyklippta gräsmattan.