söndag 10 juni 2012

Dietära problem

J ringde från vägen och meddelade att han NOG har druckit vatten (vilket behövs just nu) men att han är hungrig efter ingen vettig lunch och om det är OK att han hämtar hem en pizza och att jag tar en bit.

Jag har kommit att hata pizza, särskilt på kvällen, för allsorts bröd och jästa produkter är, beroende på kroppens allmänna totaltillstånd (hypertografi), oftast en källa till obehag i magtrakten och dålig nattsömn och alla sorters lidanden.

Men okej, en liten bit tillsammans med ett glas vin ska väl gå.

Men, de facto, jag har uteslutit allt annat utom knäckebröd i brödväg, och det fungerar ganska bra. Jamen knäckebröd är väl också jäst lite men bara lite.

Och så funderar jag om jag borde utesluta knäckebröd också. Och kaffe. Men hur ska jag då komma i gång på morgnarna?


Inga kommentarer: