fredag 11 maj 2012

Jamen näää

Det är så här.

Jag vill skriva på min blogg när jag känner för det. Strax och ännu mera strax.

Även om jag är trött och disträ ska det inte ta en kvart för att komma fram till hur man får skriva ett inlägg. Den möjligheten ska komma fram som ett Pang! när jag öppnar Blogger.

Var är den s.k. förbättringen? Skämmes alla.

Hursomhelst. Vi hade en intressant och välsmakande kväll med tilltänkta bussinessparterns och i morgon har jag frissa ganska tidigt och så ser vi hur dagen går och på kvällen har vi middag med bekanta på en av de bättre restaurangerna i stan där de har vunnit en lotterivinst och vi ställer upp som sällskap och på söndag har vi festlunch hos en annan vän och så ser vi hur vi överlever allt detta festande.

OCH nästa vecka är det mera program och luncher och middagar när vi befinner oss på Lionskonvention i La Coruña. Orka. -- Nää, roligt ska det bli.


Inga kommentarer: