söndag 6 maj 2012

En söndag utan större drama

Jag blir smått galen på det här nya gränssnittet i Blogger.

Hursomhelst så har jag inte gått ut och gå i dag, jag har skrivit mötesprotokoll och ett antal meilar i Lionsärenden. Ställningstaganden i vilken jord jag inte vet de faller. Inget stridigt men jag emotser svar med stort intresse. Vi talar en aning om kulturskillnader här.

Så har jag snarvlat med min mamma.

Vi har ätit kinahämtmat och jag har bytt lakan i sängen. Tvättat en tvätt och hängt ut.

Nu borde vi hålla kontakt med sonen för att se hur vi kan besöka dem i augusti.

Vi har diskuterat vår vän som har problem och funderat på vad vi kan göra.

Vi åt maten ute förresten, det var behagligt under markisen.

Så går en söndag och den har haft många goda inslag. Det kunde vara värre, betydligt värre.

Men alltså man tänker att en dag har gått utan desto mera, men ändå har det ju hänt något som tillfaller just denna dag.

1 kommentar:

heffamamman sa...

Jag får också fnatt med Bloggers nymodigheter. Det är numera nästan omöjligt att kunna flytta om bilder i ett inlägg utan att nåt blir fel. Gaaah! Jag har nog ibland funderat om jag borde övergå till wordpress istället. Men men, jag kämpar på med krångelBlogger tillsvidare.

Ha det så fint i värmen!