måndag 9 april 2012

Arbetstankar och reseförberedelser

Nu har jag lärt mig en massa nytt om avtalsrätt när det gäller licensavtal. Det blir nog ingen vidare timlön på det här uppdraget, men jag ser det också som en utbildningskurs. Och rentav lite lustbetonat är det att sätta sig in i nya saker och leka detektiv när det gäller att hitta information, särskilt när det inte sker under tidspress.

Nu är det under kontroll och jag styr mina tankar och gärningar till den inkommande Englandsresan. Torsdagmorgon åker jag iväg, träffar dotterns famil på Stansted varefter vi åker till vårt hotell. Dagen efter kommer J och så bor vi tillsammans några dagar i London. Mormor och morfar sköter barnbarn och dotter plus svärson turistar.

Jag ser dock även fram emot möjligheten till lite shopping längs Oxford Street. Det finns saker på min lista över nödvändiga anskaffningar rörande kläder och skor. Med mina extrabreda och tjocka fötter brukar UK vara min räddning när det gäller att hitta skor som är någorlunda användbara men ändå lite snygga sådär. Jag behöver särskilt ett nytt par skor för aftonbruk som inte ser ut som "tantbekväma". Lite fåfänga finns det kvar i kärringen.

Därefter hyrbil till sonens familj för några dagar. Vi ska få se hur de bor, kusiner ska få träffa varandra och vi ska få se vårt nyaste barnbarn i verkligheten.

Det finns mycket med denna resa att se fram emot. Till det hör också våren på den vackra engelska landsbygden.

Inga kommentarer: