tisdag 27 mars 2012

svårt att varva ner

Jag bävar redan för morgondagen (eller senare i dag, klockan är på tisdagens sida). Den kan bli trög.

Trots nattningsrutiner fick jag ingen ro och måste ta en extra kvällssmörgås med ett glas vin. Ett. Och blogga lite.

Det har hänt lite för mycket i kväll som upptar tankarna och sätter dem i alltför aktivt läge. Inget allvarligt i sig. Saker jag håller på att bli engagerad i och där jag måste hitta min roll. Jag har gjort vissa analyser och nu känns det som att det inte är helt lätt att marknadsföra dem.

Och det är inte optimalt att försöka fundera ut fiffiga argument och repliker när man ska försöka slappna av och börja sova.

Men hur gör man när ett möte tar slut tio på kvällen och man går på fulla varv? Dessutom var jag utan kontakt med J som skulle eller inte skulle hinna till sitt hemflyg i Madrid och varken SMS eller meil fungerade just då. Sent omsider kom han ändå hem med sitt bagage och nu snarkar han i sin säng. Men vilken mängd av spända nack- och ryggmuskler och surr i huvudet före det.

Jag har borstat tänderna, putsat ansiktet, bläddrat i en tråkig bok.  Försökt sova. Det tycks dröja lite.

Inga kommentarer: