söndag 4 mars 2012

Söndagen 4 mars 2012

J steg upp långt före mig för han hade bowlingplikter att sköta. Jag, som bara hade arbetsplikter tillät mig en lite längre sängvistelse, särskilt som lördagkvällens program blev rätt sent.

Väl uppstigen gladde jag mig över att jag inte ens hade huvudvärk och så satte arbetsdagen i gång. Och den höll på till sjutiden på kvällen och jag fick min planerade kvot avverkad.

Det är ett träligt och krångligt uppdrag jag har på gång, så för att få nytändning på tankarna så gick jag flera gånger in på familjens Google+ och kollade foton av den nyfödda, foton och videor av dottersbarnet och även konstaterade att att det faktiskt finns ett nytt tillskott i familjen och hur stort är det inte och att det på inget sätt tar bort storheten av alla tidigare, det finns plats för alla och alla är så välkomna och älskade.

Så kom J hem med kinamat strax innan jag slutade jobba och så såg vi på två avsnitt av Thin Blue Line (alltid lika suveränt) och så somnade J två gånger framför sin dator medan jag läste en bok och nu har jag äntligen fått honom i säng och dessutom fått honom vänd på sidan för i ryggläge snarkar han alldeles förfärligt mycket.

Jag hade gärna gått ut och gå men det blev inte av.

På eftermiddagen ansade jag pelargonerna ute och gav dem näring. Konstaterade att de strängt beskurna hibiscusarna har tagit ny fart och det finns många nya skott och blad.

Sparkade fram J:s packningar från förra veckoslutets resa som ännu inte är helt uppackade och gav en påminnelse.

Det har inte varit idealiskt men det har inte varit dåligt heller, detta veckoslut.

Inga kommentarer: