tisdag 20 mars 2012

Regn!

Såhär på vårdagjämningens dag. Det har regnat riktigt intensivt. Äntligen. Det har varit en mycket torr vinter och det behövs vatten.

Och som vanligt gör nästan ingen ingenting. För det regnar. Jag gick inte heller på min tisdagseftermiddagens Pilates, men det var för att jag har varit förkyld med hosta och försöker kurera mig enligt principen om att göra absolut nästan ingenting, vila maximalt.. Göra små saker hemma, men inte gå ut, sova lääännngge.

Den ser ut att fungera, för i dag har jag nästan inte hostat alls. Peppar peppar, men det här kan vara den första hostan som inte krävde antibiotika.

Tillägg: Det var klokt att inte bege sig ut. Centrum av Torrevieja och många andra delar var avstängda för trafik och det fanns gator täckta med upp till en halvmeter vatten. Och jag som inte ens har ett par gummistövlar.

Inga kommentarer: