lördag 31 mars 2012

Och så är det den tiden på året igen och julen varar intill påska

I dag pallrade jag mig i väg till butiker för att införskaffa förnödenheter.

Det var jag inte ensam om. Och det hade jag inte förväntat mig heller.

När påskveckan infaller ökar den här stadens befolkning till minst det tredubbla med alla påskledighetsfirare från olika håll i Spanien och andra länder.

Det är tålamod, tålamod och tålamod som gäller.

Och i dag när jag gjorde en äntlig lite grundligare dammsugning (under mattor och så) (sa jag att jag är av den latare typen?) så kom det fram en del julgransgbarr och annat intressant. Ja så nu fick jag bort julbarren till påsken i alla fall.

2 kommentarer:

Kräma sa...

Jaha, do finns det granar i Spanien me, do vet ja de

Anka men också Farmor Anka och därefter mormor Anka sa...

Jovisst finns det granar. Och björkar och annat. Inte i våra landskap, men norrut. Efter ett antal år med helt värdelösa levande granar (i kruka) övergick vi till plastgran. Men en plastgran ska också sättas ihop och tas i sär varje gång och då lossnar det plastbarr. Lika envisa som riktiga barr.