torsdag 29 mars 2012

nippor

Det har varit ett par tröttsamma dagar. Trötta. Det är något som har drabbat mig och jag försöker fundera på vad det kan vara.

I går morse vaknade jag med nippor. Det händer mig i bland när jag, som är väldigt psykosomatisk av mig, har någon olöst konflikt eller stress i kroppen. Det uppstår liksom nässelutslag som kliar och besvärar, men bara för mycket kort tid, och så går de ner igen. Det kan vara en liten punkt, eller det kan vara större områden. Till och med halva ryggen.

Så då får jag bara konstatera att "nu har jag fått nippor igen". Det är en del av att vara jag.

Och då försöker jag analysera och förstå. För att få ordning i huvudet.

Alltså det här med att uppfatta saker på ett viss sätt-signaler som tränger in som störningar i hjärnan och som man inte genast får ordning på.

Jag håller dock på att närma mig.

Inga kommentarer: