måndag 5 mars 2012

Aaaawww

Har fått nya bilder av det nyligen födda barnbarnet och jag kan inte annat än förvånas över hur bra hon ser ut (förstås) och hur hon vid tre dagars ålder inte alls ser så nyfödd ut (en bebis som föds med drygt 4,5 kg är förstås inte så pytteliten och verkar inte vara så pytteny).

Ooooh, de är alla så lyckliga hela familjen i sin babybubbla. Väl förunnat.

Vilken skillnad ett nyfött liv innebär för så många.

3 kommentarer:

heffamamman sa...

Vad härligt det låter! Jag hoppas att vi också får en stor drös med barnbarn under kommande år. Helst ganska tidigt. :) Mina svärföräldrar var bara 36 respektive 38 år gamla när de blev farmor och farfar första gången. Det var kanske i tidigaste laget... Vilket stort flickebarn om hon vägde 4,5 kilo! Alla våra fyra har vägt över 4 kg vid födseln och jämför man det med normalvikten på nyfödda, så har de varit väldigt stora. Fast jag själv tyckte att de var pyttesmå. :) Vår 9-åring var tyngst med sina 4 640 g då han föddes en vecka före beräknad tid. Och han såg faktiskt enorm ut bredvid de andra bebisarna på BB. Då visste vi iallafall att vi fick rätt bebis med oss hem. :)

Vad mycket skoj de yngsta små kusinerna kommer att ha ihop under senare träffar hos er. Det är guld värt att ha kusiner i samma ålder. Det har åtminstone våra barn tyckt. För då är sommar- och julträffarna så mycket roligare. När tror du att ni får träffa nytillskottet för första gången?

Anka men också Farmor Anka och därefter mormor Anka sa...

Heffamamman: Den 12 april sammanstrålar jag med dotter & familj i London där jag barnvaktar ett par dagar så att de får turista, sen åker vi till Wiltshire för att gemensamt träffa sonens familj och framför allt nytillskottet under några dagar.

heffamamman sa...

Åh det är ju bara om en dryg futtig månad! Vilka underbara dagar ni kommer att få då. Vare sig solen skiner eller inte. :)