söndag 26 februari 2012

Vårsöndag och mycket trafik på vår gata

Ensam hemma som jag är sitter jag och jobbar. Jag höll faktiskt jobbledigt hela dagen i går och firade med att gå in i några favoritaffärer.

En av dem är ett ställe som säljer begagnat och antikviteter och de hade fått in en massa nytt, så där använde jag en hel del tid på att titta och undra. Jag hade gärna skaffat något, som något nytt blickfång till inredningen, men det blev inte av. Jag övervägde länge och väl kring en fullständig servis för 24 personer, men kom fram till att så många har vi nog aldrig hos oss och trots att bl.a. soppskålen var förödande underbar så var totalpriset nog för högt och våra utrymmen här hemma för begränsade.

Och alldeles nyligen stod jag på vår balkong och förundrades över den häftiga trafiken. Så mycket trafik har jag aldrig sett på en söndag och inte på en vardag heller för den delen. Kollade på nätet och det är halvmaraton i Torrevieja i dag. Stod i alla fall ute och glodde och förundrades en stund och nu glöder det i ansiktet, så stark har solen nu blivit i dessa tider då det snart är vår.

Bästa tiden på året säger en som har sett många vårar.

Inga kommentarer: