onsdag 8 februari 2012

Tillbaka på banan

Efter en veckas ledighet har jag inlett ett nytt uppdrag och det känns bra. Åtminstone vet jag vad jag gör och behöver inte sprattla på djupa och farliga vatten med bakbundna händer. Ja det var nog så det kändes här för nån vecka sen.

På fredag svintidigt åker vi till Madrid (med bil denna gång) för jag måste hinna till ambassaden för att förnya mitt pass. Passfoto taget i dag, betalning ska göras i förväg och kvitto medtas, aktuellt pass och residenciapapper ska uppvisas.

Fredag eftermiddag-kväll och lördag förmiddag sitter J på möte och lördag kväll går vi på opera (Traviata) ett stenkast från hotellet längs Gran Vía. Det ser jag fram emot. Fin gammal teater. Föreställningen börjar redan klockan 20, vilket är rekordtidigt, men det passar oss väl och det är väl tänkt att publiken efter avslutad föreställning ännu ska hinna äta middag.

Dock inte vi. Vi kommer att ha ätit stadig lunch, så det blir lite tapas eller något strax innan. Kanske lite tapas efter också, får se.

Inga kommentarer: