fredag 24 februari 2012

Tidsbegrepp

Här sitter jag och väntar på ett samtal från en spansk kontakt som han sade han skulle göra "por la tarde". Det handlar om en sak som är väldigt på tapeteten just nu och som jag inte vill missa.

Well, det kan tolkas som fram till klockan 20, när de flesta affärer stänger, eller fram till klockan 22, när de flesta har slagit sig till ro efter arbetsdagen, ätit middag, lagt barnen och är klara att inleda kvällstimmarna innan det är dags att gå i säng kring midnatt eller så.

Jag brukar dock ofta gå i säng väldigt mycket tidigare, om än för att läsa, och min bekvämlighetszon för att ta emot samtal brukar ta slut klockan 20.

Så nu sitter jag här och räknar timmarna tills att jag kan stänga av telefonen. Kanske behöver jag skriva ett artigt mail först

1 kommentar:

Kräma sa...

Du hindar nog bli urväntad va de hörs.