torsdag 2 februari 2012

tacksamhet från en åldersstörd person

Nu kan någon tro att nästan det enda jag gör är att gå på Pilates, men den krassa sanningen är att så väldigt träningsinsiktad är jag inte. Jag är mest lat av min natur.

Hursomhelst, på min torsagsmorgonsession i dag hade jag, och det var faktiskt bara jag, ingen annan infann sig för det regnade ju ute, så var jag ensam med Ana och hon är min absoluta favorit. Hon är f.d. dansös och hon förstår så många saker kring hur muskler fungerar och kan bli trötta med tiden, och för mig är det en stor tröst att även hon tycker att stå på knäna kan göra lite ont och att vissa rörelser tar på baklårsmusklerna så att de vill gå i lås.

Och mellan rörelseserier beordrar hon avslappningsrörelser och det passar just en åldersstörd människa som mig.

Inga kommentarer: