lördag 25 februari 2012

Man blir väl aldrig för gammal

Det var en något nervig dag i går. På den positiva sidan får man väl säga. Men det uppstod plötsligheter att ta ställning till.

Så nu ser jag ut att bli lite mera engagerad i en frivilligverksamhet på en nivå som jag aldrig ens hade tänkt på.

Det var ett övervägt beslut. Jag har tid för denna verksamhet, jag tror (helt på egen hand, utan alla övertygelser från alla sidor) att jag har något att tillföra, och kanske framförallt och helt själviskt, att jag har något att få.

Jag kommer att träffa bildade människor från olika delar av Spanien, jag kommer att arbeta under en ordförande som har min absolut fulla respekt som en absolut klartänkt person med helt klara visioner, jag kommer att lära mig nya saker, jag kommer att få utveckla dolda men existerande sidor av mig själv, jag kommer att måsta idka mera självdisciplin.

Väl bekomme.

Inga kommentarer: