tisdag 21 februari 2012

Förändringssurr

Nu när jag håller på att hämta mig från förra veckans überaktiva sällskapsliv så surrar min hjärna kring justeringar av inredningen här hemma. Mellan arbetspassen och det övriga som hör den ack så härliga vardagen till.

Det är trots allt hemma jag tillbringar det mesta av min tid, och även om jag skulle tillbringa det mesta av min tid annorstädes så ska det vara home sweet home och det ska kännas bra. Med det inte sagt dyrt eller perfekt. Men sådär att någon viss syn gör att ögonen glädjer sig för att just mina ögon gillar vissa saker.

Samtidigt funderar jag på hur vi ska bli av med en massa saker, jag säger och menar massa, två stora garage nästan fulla. Grejor har sparats "för att sonens familj kan behöva i framtiden" och andra skäl, men tiderna förändras och nu vill jag bara bli av med allt onödigt som vi ändå inte kommer att få användning för.

Tiderna förändras, ja. Förra året den här tiden bodde sonen i närheten, det fanns inget som tydde på nya barnbarn, vi hade en katt.

Inga kommentarer: