onsdag 25 januari 2012

Vill hitta tillbaka till min tillvaro

Efter en rätt lång period av nästan bara hämtmat uppstår det ett riktigt sug på hemlagad mat. Så jag tog mig en sväng via närbutiken i dag för att skaffa lite råvaror och annat.

Jag har fortfarande nästan inte tid men det blev ju en korvstroganoff häromdagen (måste vara minst fem eller kanske tio år sen sist) av ett korvpaket som J hade inhandlat på impuls, och som bäst puttrar kycklinglår på spisen (mycket länge sen sist) och det är ju ganska bra terapi att stå i köket när man blir så innerligen urtrött på att kämpa sig genom hopplösa uppdrag.

Ja alltså jag älskar ju mitt arbete men alla rosor har sina taggar. Och en av dem sticker just nu.

Måste bara försöka koppla loss nerverna från detta. Göra sitt bästa och inte känna sig oduglig. Svårt.

1 kommentar:

Prinsessan Heidi sa...

Oj mamma, mamma. En kunnigare och mångsidigare översättare får man leta efter. Jag tror att många sätter tröskeln betydligt lägre än du när det gäller hur krångligt ett uppdrag får vara... Du ska vara stolt över alla de utmaningar du har klarat hittills med glans, inte känna dig oduglig för något som inte är ditt fel!